.



Fabulousians ku sayang

being placed in fabulous class had changed myself a lot.. i mean, a lot!! i became lazier than before.. i sleep more often than before but after all... i love Fabulousians so much!! what can i say now... i miss them so much,,,,starting with the boys, i want to tel u guys what do i think of these fellow buddies!!

din mamu- itam2 manis... low profile... anak datuk tapi dressing alahai,, sure ampa xcaya dia anak datuk.. serebeh ja... tp dia baek.. penah belanja aku kt pasa malam... murtabak.. (clap xmintak hat lg mahai) keh3... aku suka gosip dia ngan aina yg juga merangkap kelasmata aku!! ahahah... sbb depa xkisah w'pn sebenarnya depa mmg ada apa2...ahahah... lwk ja noe?? lg 1, dia nie pandai... suka gelak kalahkan aku tp kalao aku gelak cm antu, dia kata aku kwn cik *pun* (pontianak) huhu..tp kan bila dia wat muka serius, sorg xbrani teguq dia... fuh!! bdk2 pompuan suka komplein kt aku pasai din.. aku nk wat cmna?? bkn salah aku!! salah dia!! ahahah... *peace*


nizam- a.k.a rosyam noq... sbb muka dia adalaa iras2 sket ..muka pelakon tu... xcaya, tgk sniri nnt ok?? ahaha...dia nie baek... pandai dan sgt rajen... dlm kelas pyh nk tgk dia ckp ngan pompuan... sumanya disuruh aku!! asam btoi... cmna la ang sembang ngan *tut* tu??!!heran aku!! anyway, dia nie pres kelas... so, disebabkan bdk pompuan lg ramai dr laki, dia slalu kena buli... from what i observed la.. kesian dia.. tp aku xmau jd mangsa buli... ahahaha...enuff for dis one


safwan- dia ney dikenali sbg buaya darat kt mktb aku... of coz la xdk sapa penah habaq kt dia.. rsnya dia taw kot?? sbb ada conteng2 kt dewan kuliah tuleh kata dia nie pres buaya darat mktb... tahler.. aku rs dia nie xdk la nsem sgt... maybe sbb dia nie athlet kot?? kalo ikot aku lg nsem!! ahahaha... *perasan sbntar* tp dia nie bkn la jahat sgt... aku rs dia ngan aku bek ja.. kalo aku p cube dia.. aku gado ngan faiz, dia yg backing... betapa baek klasmate aku!!! ini sesi memuji klasmate.,, xdk menda nk kutok w'pn byk... hahhahaha


syamsul-dikenali sbg ustat toba disebabkan kealiman beliau... ahahah... dok sebelah sy... juga merupakan vice pres bwp... wow!! dia ney xdk la alim sgt.. erk?? terkutuk... sory... change topik.. dia ney suka tidoq dlm klas!! geng aku tuh!! tp tyme f5 dia jrg tdoq.. jeles aku.. aku ja asek kelopok ngan ustat kesygn aku!! ustat yusri!! huh?? ustat saket taw x ustat pkoi blkg?? dhla malu saya bdk pompuan tgk.. tp kan, lepas kena tampaq belakang trus fresh otak2 nie terima ilmu... keh3.. dia ney telah mengharumkan nama mktb sbb menang apa tataw tulis esei peringkt kebangsaan tuh?? tah ler num 1 woo... seap masuk paper lg!!!aku yg dok sblh dia turut bangga dan hepy laa sbb lpas tuh, dia belanja aku kt kafe... ahaha... pa lg? aku order nasi ayam+telur+sosej seap skali ngan ayaq lg!!! ahahaha.. tamaknya saya... huh?? dia dpt RM1000++ xkn nk seb ngan aku kot?? dia ney kan, pandai bodek cgu taw... ramai yg tataw sebenaqnya... lpaih tu suka kata aku suka bodek cgu... asam kamu!! mana ang la nie aa?? dpt msu ka??

done with the boys... lets start with the girls...

fauziah- budak pandai mktb aku!! top ten... keja tidoq wktu cgu mengajaq!! xcaya tny wawa... huhuuu... dia nie kan suka ckp ngan azean.. kaki gosip la jugak.. ahahaha... aku lwk cra dia jalan... aku penah suro dia ajaq aku.. tp sepatah haram xpaham apa.. ngeh3... maafkan saya cik po-g... xbermksd xmau phm... ngantok sgt tyme tu.. dia nie LDP mktb yg aku rs xberperanan cm LDP lgsg... tgk dia kdg2 xmai prep... balek kelas awai slalu kalo cgu xdk... bygkan la??!! tp xkisah la.. dia nie sgt pandai... dan kuat makan!!! bdn xbesaq pn tp muka koi tembam!!! sory noe?? lwk ja.. penah gado ngan dia sbb dia nie mulot laser... huh?? panaz la aku!! fire balek dan merajuk xkwn trus!! ahahaha... old story


azean- nie kak yan.. kalo ckp tgn cm mariah carey.. bergerak sana sini.. ahaha.. dia nie kwn gosip aku kt klas... suka sembang ngan dia... penah gadoh ngan dia sbb kes kecik smpai dia reyau2... bkn salah dia atau aku... no komen la menda tu... anyway, aku suka kwn ngan dia dan nk kwn ngan dia smpai bila2... ahahaha..


ismah-budak plg tua dlm kelas tp plg manja dlm kelas!!! pelik x?? bdk dia kecik2 ja.. ahaha... juga penah gadoh ngan dia... adei.. aku nie p skolah keja gado ka?? huh??ismah nie agak cantek la... kuat tidoq... tp pandai... sma pala ngan aku fauziah, dan azean... kalo lap kelas... kdg2 muka kami laaa... ahhahaha... cite lama...


aiman- bdk gifted... sejarah selalu A... tp bila tgk buku teks dia.. mcm br beli... xsentuh [a lgsg.. buku rujukan pn cmtu gak.. clean & clear.. ceh... tensen aku ngan dia.. dhla xdk perasaann.. kalo aku kutok wat dunno jaa... dia ney xdk la kejam sgt.. baek sebenaq nya.. suka ajaq add maths... ketuk tyme aku tdoq dlm kelas... tenkiu aiman... skrg dok utp sbb trial dia dpt srt8 A's... huh?? bila pulak turn aku??!!!!!


fazila- seorang wanita yg duduk di belakang saya... heheh... lg kuat tdoq...tp baek.. penah mrh org...saya la tu mangsanya... rajen orgnya... saya suka kwn andalaa...


yanti- gadis bertudung plg labuh dlm kelas... merangkap LDP dn vice pres BADA (biro agama dn akhlak) sgt baek.. penah kena teguq ngan dia sbb mkn diri... heheh... dia nie rmai respek taw?teguq org pn gna nada berhikmah... suka kwn ngan yantie... baek nk mati.. ckp kna p dekat2 br dgq... alahai.. slow gyla dia ckp... jgn mrh yanti??
puji pa nie??!! keh3


izzah- homeroom aku... sometimes annoying but almost all of the time she is a caring sister... i love being ur hroom brother sis!!!!!


aieyna- gud friend to izzah and mas... they're like charlie's angles but in malay version means not so aggressive laaa.. ahahaa.... aieyna, i call her blurr!! sbb dia suka wat muka blurr kalo xdk org... ahahaha...


mas ayu- erk?? cmna nk describe dia?? mcm izzah sometimes annoying but almost all of the time she is a gud person to be friend with... i like her style... because i cud see her as a updated girl in class.. branded bags, pencil case, and purse... wow!!
kaya jugak dia nie...


shahmiza- my another homerroom.. funny girl... talkative... ahaks... black2 sweet jek orgnye.. erk?? kak hroom yg suka buli saya la!!! btw, im da youngest one in homeroom and im the only boy in my hroom... dats y la mereka suka buli saya!


sakinah- a very small girl yg suka gelar diri dia sgt cute... ahak,,, adla kot ke-cute-an ang tu... digelar belanga oleh saya because suka ckp byk... bila ckp mulot dia terbukak besaq mcm mulot belanga... ahahaha... lwk la ang kinah!!


sueraya- leader di kalangan wanita2 di kelas saya... merangkap vice pres kelas sy... dia ni rmai yg respek... bcuz dia nie wat keja cermat... xmcm saya.. ahahaha.... suka motivate people...bagus la ang sue... uihh... nk tereyak aku tuleh psai angpa suma nie eyh..


adilaa- bdk yg aku jrg dgr soranya... sbb apa?? dia nie suka dok diam... ahaks... aku pn mls sgt nk kaco dia... tp kalo nk pnjam gam ka gunting.. dia la tokey dlm kelas tu.. ahahaha... sory noe... hik3...


farihah- nie lg sorg kak hroom aku yg berjaya!! adeii... dia nie lg blurr... suka sgt kaler oren.. igt lg tyme kt makmal fizik.. wat prank kt kak far... ahaha.. kwn ketaq nk mati... menda apa kami wat...? biaq lah rhsia...


aishah-hurmm dia br masuk.. so xbrapa kenal.. tp dia ney sporting taw??!!
ehehehe/... aishah bwk aku jalan2 kl...huk...


mashitah-lg sorg wanita bertudung laboh dlm kelas... keh3.. sora dia halus ja.. kalo dok sedepa mmg xdgr la sora dia.. ahahaha.. dia ney rajen woo... aktif dlm BADA... kwn bek yantie...


fadhilah-a.k.a fadho @ mama... sbb perangai dia kot?? ahaha... hroom aku gak dia ney... kuat mkn!! ehehe... lwk ja noe?? dia menetap di Jitreeeee... suka wat lwk tp malu nk ckp dlm perjumpaan hroomm.. fadho oh fadho...


shahela- ha!! nie bdk nie lg diam.. kalo xteguq dia jgn harap nk dgr sora dia... bkn pa,, dia ney ada ciri2 wanita melayu 2nd last kot?? bek ja ckp.. sopan... huh.. tp kantoi kuaq pekan ri tu!! ahah.. apa yg kantoi?? biaqlah rhsia...


aimi-bdk nie lg rajen dn diam.. suka belajaq... smpai2 kelas bukak buku... aku plak?? smpai2 kelas tido dlu... cgu msuk pn tdo.. dia ney xsah kalo xperabeh keja skolah dia... isk3.. mana la dia dpt kerajenan tuh!!!?


hajar- ha!! nie plg bongsu dlm kelas selepas aku.. mulot!! alahai.. tuhan ja taw... potpet2 24jam... aku suka sakat dia sbb mulot dia tuh, kalo start xleh berenti... kalo ada yg fire dia.,, br la diam... hajar nie xla jahat sgt,, aku suka mntk tlg dia kalo pasai2 tiket bas neyh.. dia ejen taw?? tp kedekut nk mati... ahaha...


i think enuff kot for this tymE... Btw, etceli msh ada ramai ahli kelas Fabulous nie.. ANISAH Suhaila dh pndh p MRSM SERTING... Kalaiarasi dh balek Kulim... sorg lg nama Sheikh pa tah dh pndh mn tah?? xsmpat kenal... sory...

| 0 Eaters


◄ Older posts
Newer posts ►



who cares;


FOLLOW THIS BLOG!!


Hello I'm Irfan, 20, standing at 1.7m tall. Pretty random (I do what I want >:]) more?


Tell me!





They're SO HOT

Average Jane Syafiq The Fuschia Colour Lovers The Brick House Apartment Therapy Oppa

who made you king of anything?

template by s.m!sery.
resources: