.



food poisoning..? oh my

aku sakit perut. semuanya punca air tebu yang dibeli di pasar malam berdekatan rumah sewa aku. aku tension sebab xleh tido malam. tandas menjadi destinasi pilihan pertama aku.
setakat nie aku dah telan 3 paket pil pi chi kit teck aun. tapi, xdak reaksi berlaku. perut masih memulas2 seperti mesin basuh.

oh ya. aku dah pindah masuk rumah baru. LUAS.BESAR tetapi TIDAK SELESA. xdk TV. mcm mana aku nk nonton BIG IS BEAUTIFUL tu? walaupun, cerita itu mengarut dan bodoh, tapi dah aku xdk wat apa waktu cuti aritu, aku layan ja cerita mengarut tu sebab aku rasa aku pn mengarut.

semalam pegi kedai buku yang Popular di seluruh Malaysia- Popular di Jusco. mula2 nk usah album ct yg baru, Lentera Timur, tp malangnya, xdk kedai cd pn dlm tu. nk bgtaw nie, dekat Aloq Staq, kat Popular pn ada kedai cd taw? Penang xdk pn! :p *khas untuk emellia

actually, i'm about to upload some pictures of my house as requested by miyn dulu2. tp, malangnya, aku sakit perot. siyes xdk mood nk cabot memory card fon nk cucuk kt laptop plak sambil menunggu beberapa saat utk gmbar2 tu di-upload. heheh (; *nanti la noh?


oh, roomate aku masih belm pulang. pegi mana laa dia? haha. aku sedeh sbb jadual kelas sangat pack. tiap2 hari pukul 8 pagi abes pkul 5 ptg. tension kan?
Lecturer Kimia dah tukar baru. rindu Miss, ops Madam Norain sebab dia bru berkawennn ritu. *bila ler turn aku?

p/s=
  1. xsabar nk tggu Sophys Family Day
  2. aku rasa aku patot tuka course sebab sbg seorang bakal pharmacist, aku tataw apa perlu dibuat dgn perot aku
  3. Study Mode, Initiated
  4. aku nk usaha lebih keras sem ini, Anugerah Dekan dlm tgn!


| 4 Eaters


◄ Older posts
Newer posts ►



who cares;


FOLLOW THIS BLOG!!


Hello I'm Irfan, 20, standing at 1.7m tall. Pretty random (I do what I want >:]) more?


Tell me!





They're SO HOT

Average Jane Syafiq The Fuschia Colour Lovers The Brick House Apartment Therapy Oppa

who made you king of anything?

template by s.m!sery.
resources: