.



aku pun tataw

aku nak mencarot. hahaha! celcom broadband hanj!
dosa2. ampun!
tapi, yang peliknya time2 line xberapa nak clear lah aku tersangat rajin nak tukar layout dengan tulis post baru. pelik kan aku nie?
dan semakin hari, semakin jauh aku dengan buku tapi semakin dekat aku dengan internet. oh mengapa macam tu? i x nak lah asyik berkepit dengan u saje, i nak berkepit dengan puan mathematics i, puan chemistry i, incik CTU i, puan pharmaceutics i, dan incik microbioly i ( jantina mengikut lecturers yaah?)

test kimia hari tu, oh sungguh menghayat hati dan menyedihkan. aku cuba sedaya upaya dah, serius aku dah cuba terhabis baik.... untuk meniru. tapi, x berjaya. makanya, aku pun menghentam sakan lah soalan2 chemical and phase equilibrium. etceli, x susah mana pun, aku yang malas. malas mau baca buku dan buat latihan. apakan daya? tapi xkisah, aku rasa aku boleh jawab lagi tu. huhuhu

tadi pergi meng-draw duit dari bank islam. terkezut i, duit i tinggal rm 564 sahaja. mana lagi 3 ratus? tanya sama itu baju baru, kasut baru dan segala2 yang baru lah.. hahahah!
mak xmarah kot?? kan kan kan?
dah berapa minggu dah aku xbalik kedah *2 minggu ja pon*, aku nak balik rumah, nak kena dengaq mak berleter bru ada mood mau study balik kot? huhuh.

abah, nak duit bayaq duit sewa rumah buleh?



| 12 Eaters


◄ Older posts
Newer posts ►



who cares;


FOLLOW THIS BLOG!!


Hello I'm Irfan, 20, standing at 1.7m tall. Pretty random (I do what I want >:]) more?


Tell me!





They're SO HOT

Average Jane Syafiq The Fuschia Colour Lovers The Brick House Apartment Therapy Oppa

who made you king of anything?

template by s.m!sery.
resources: