.



Malam pertama yang nikmat .. ah! haha

adoi! Sakit kepala menyerang! 2 days in a row. Gila kan? Mana fungsi paracetamol di waktu aku memerlukan ianya untuk berfungsi? Bukan itu yang aku belajar dalam kelas. ;(

Aku baru pulang picnic kat Sungai Sedim. Hehe. Sangat best! Bagi aku, kalau kita p mana2 dengan orang2 yang best, mesti jadi best xkiralah tempat tu xada pa yang menarik.

Contohnya, waktu belajar kt MRSM dulu lah, memang sumpah aku cakap, first day aku daftar sana memang aku tak ketahuan sangat. Oh ya, aku bukan daftar dengan budak-budak Beseri yang lain yang kena ikot minggu orientasi. Aku pindah masuk Beseri semester 2. Tapi tapa lah, at least aku ada Faiz teman aku sekali. Malam pertama tu kan, senior wat rollcall nak bgtaw kat semua warga Desamara Damai ada 2 budak baru masuk. See? Malam pertama pun dah macam artis. *matiler perasaan lebeh.. Malam pertama tu jugak lah kami kena perkenal diri masing-masing, dahla xkenal siapa pun. Adalah Arif Raimi, tu pun sebab dia dari sekolah sama dulu. Macam-macam soalan dorg tanya taw. Contoh: Bila album baru nak kuar neh? *opsss tipu je lah. Heheh.




inilah tempat peminat-peminat I menunngu untuk amik autograf. Cantik kan?

Abes je rollcall, Abang Juzaili [aku dalam proses nak jadik baik] panggil masuk bilik untuk di-interview jadi porn star. Eh, xdak la. Dia just tanya kenapa nak pindah masuk Beseri. First day tu kan, baik gilaa kot dia dengan aku. Tapi aku sebenarnya untung sebab aku xde la kena torture macam budak-budak Beseri yang lain waktu orientasi. Kan kawan-kawan?? Hihihi. Malam pertama tu jugak la, kawan-kawan yang jadi rapat ngan aku sampai sekarang datang melawat aku. Adzle,Naqib, Aziz, Gengster,Syafiq dan Arep mai bilik aku ala2 peminat datang mintak autograf gituh.Faiz Zain pun join. Yala, Tok Kura pun asek beletiaq ja. Hahaha. Press conference yang berlaku sangat dahsyat sebab berlanjutan sampai pukul 2 taw? Leteh I layan fanatikss. *aiyohh kill me please!

ok2, post kali nie penuh dengan perasaan yang perasan! Abaikan saja. Ini blog waaa, wa mau simpan untuk masa tua2 wa. Lu jangan mau bising2 aaa.


| 8 Eaters


◄ Older posts
Newer posts ►



who cares;


FOLLOW THIS BLOG!!


Hello I'm Irfan, 20, standing at 1.7m tall. Pretty random (I do what I want >:]) more?


Tell me!





They're SO HOT

Average Jane Syafiq The Fuschia Colour Lovers The Brick House Apartment Therapy Oppa

who made you king of anything?

template by s.m!sery.
resources: