.



aku pemalas

Setuju tak kalau saya keluar statement :

"Pelajar yang pernah bersekolah di sekolah berasrama akan menjadi malas ketika berada di rumah."


Aku totally agree on this statement sebabnya contoh depan mata ja bila tengok dalam cermin. Gara-gara cuti H1N1 ni aku tak pegang lecture notes langsung. Bukan tak bawak balik, tapi saja malas nak rilek-rilek kat rumah dulu. Tapi kan, cuti kan kena extend sampai 3 Ogos, erm,memang takkan study la aku sampai tarikh tu.

Sekarang, aku dok rumah goyang kaki, berlagak macam bos besaq ada 5 orang gaji. Har3. Tipu ja eh. Aku kalau boleh nak dok asrama macam dekat mrsm dulu, tak mau langsung dok rumah sewa. Kalau dok asrama, ada teman gosip yang super duper ramai, makan free, lepas tu ada bilik yang boleh muat 4 orang! Dulu, bukan main komplen bilik kecik, kipas slow sangat, roomate smoking lah bla3. Tapi sekarang, aku nak benda2 tu so that aku boleh merajuk buat alasan p tidoq bilik kawan. Memang best benda tu.

Pastukan, aku nak balik waktu bila tiap-tiap malam habis ja kelas prep, ramai-ramai pegi cafe beli nasi lauk ayam kuah superb pedas bawak balik bilik,makan macam esok nak berpuasa.

Cakap pasal puasa, tak lama lagi nak puasa, pastu raya! eee, tak sabaq. Nak beli baju raya! Kasut raya, huh.. Macam-macam! Tunggu duit ja dari abah. haha. Theme colour untuk tahun ni tak pilih lagi. Dulu kan, waktu puasa kat hostel, jarang sangat bagun sahur, tapi tetap habis. Tapi waktu form 3 dulu, kalau makan banyak waktu sahur pun belom tentu larat nak p sekolah. Haihh. Dahlah, aku tak mau sangat ingat sejarah ni. Tak masuk exam pun. Hahaha. Bek p lena mimpikan wat konsert dengan SITI NURHALIZA. *Percayalah!!!!

| 4 Eaters


◄ Older posts
Newer posts ►



who cares;


FOLLOW THIS BLOG!!


Hello I'm Irfan, 20, standing at 1.7m tall. Pretty random (I do what I want >:]) more?


Tell me!





They're SO HOT

Average Jane Syafiq The Fuschia Colour Lovers The Brick House Apartment Therapy Oppa

who made you king of anything?

template by s.m!sery.
resources: