.



Fried oreo? oh no. nak! *jaw drops*


ughhhh. Lately, selalu emo macam orang pregnant. Maybe kat tempat kerja selalu dikelilingi pesakit mengandung? *mintak simpang!* okay, takdak kaitan. HAAAA. HAAAA. HAAA.

Hari ini hari last attach dekat KK Datuk Kumbar. Okay, KK stands for Klinik Kesihatan. Baru bukak. So, banyak ibu mengandung saja!!!!! *tetiba emo.hormon masih tak betul.maaf * Abaikan. He He He.

So, plan kami nak buat jamuan esok di hospital. Untung badan ada kawan nak tolong buat chocolate cakes. *Tahan ayaq liuq cepat!*As I was browsing through the net, I found this wonderful blog which sells cakes and cookies. Here's the link - Sheznie's Bakery. Seriously, I had my jaw dropped with saliva coming out from the mouth (tipu lagi) when I opened the blog. The prices are ridiculously cheap! (tetiba rasa fedup sebab dok Kedah). he he he. *gelak tak ikhlas :P Takpe, lusa jugak aku terbang pergi KL beli sebab dapat coupon RM25!! :D yaaa RM 25 instead of having to pay RM 50!

Nak taw macam mana nak dapat kupon ituu??? Click saja link ni. Kupon murah! :D pastu klik button BUY kat tepi hujung kanan tu kaler merah. Mai tengok contoh-contoh kek di jual kat Sheznie's Bakery. :)



Favourite!

Fried Oreos *yummayh!




| 0 Eaters


◄ Older posts
Newer posts ►



who cares;


FOLLOW THIS BLOG!!


Hello I'm Irfan, 20, standing at 1.7m tall. Pretty random (I do what I want >:]) more?


Tell me!





They're SO HOT

Average Jane Syafiq The Fuschia Colour Lovers The Brick House Apartment Therapy Oppa

who made you king of anything?

template by s.m!sery.
resources: